Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! O femeie din Iasi si-a tarat copilul in fata masinii

O femeie din Iasi a fost filmata in timp ce traversa neregulamentar, de mana cu propriul copil chiar prin fata unei masini. Femeia s-a impiedicat in mijlocul strazii. Doar norocul a facut ca masina care venea pe acelasi sens sa incetineasca la timp. Iar camionul care se apropia periculos, pe sensul opus, sa franeze.

Imaginile filmate de o camera montata chiar pe bordul unei masini aflate in trafic arata cum trei adulti si un copil stau de vorba pe marginea strazii. Femeia fuge la un moment dat, cu copilul de mana, chiar prin fata masinii. Pe cealalta parte a drumului se apropie amenintator, un camion. Femeia se impiedica si cade, in mijlocul strazii, cu tot cu copil.

Unul dintre adultii aflati pe marginea drumului le sare in ajutor si trece si el, chiar prin fata camionului. O ridica pe femeie, iar copilul fuge speriat, pe cealalta parte a strazii. In ultimul moment traverseaza si celalalt barbat, tot neregulamentar.

Imaginile arata ca la nici 50 de metri distanta exista o trecere de pietoni.

Politistii din Iasi spun ca in ultimele luni traversarile neregulamentare, alaturi de neacordarea de prioritate au provocat cele mai multe accidente grave din oras.

Serban Huidu scapa de puscarie si cu despagubiri minime, dupa ce a provocat un accident soldat cu trei morti... Romania, pe ultimul loc din Europa in ceea ce priveste finantarea sistemului de sanatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x