Antena Căutare

Imagini șocante surprinse într-un spital din România! Momentul în care o asistentă bruschează un bebeluș pe care-l hrănea! Cum s-a scuzat tânăra în fața șefilor e halucinant

Imagini șocante au fost surprinse în cadrul secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, unde o asistentă a fost filmată în timp ce brusca un nou născut pe care-l hrănea. 

Imagini șocante au fost surprinse în cadrul secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, unde o asistentă a fost filmată în timp ce brusca un nou născut pe care-l hrănea.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Târgovişte, Elena Firoiu, a declarat, marţi, pentru News.ro, că a fost declanşată o anchetă internă după ce în spaţiul public au apărut imagini filmate în unitate, în care se vede o asistentă care bruschează un bebeluş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanţii unităţii sanitare nu au făcut alte comentarii cu privire la incident, urmând a se pronunţa în funcţie de concluziile Comisiei de disciplină.

Imagini teribile surprinse la un botez! Un bebeluș, bruscat de preot, sub privirile înspăimântate ale părinților: ”Nu a fost botez, e tentativă de omor!”

Pe imaginile publicate pe Facebook se vede cum o femeie cu halat roz trânteşte un copil foarte mic, în timp ce îl hrăneşte cu biberonul.

Imaginile sunt filmate dintr-un salon alăturat, iar asistenta ridică nou-născutul, ţinându-l de un braţ, apoi îl trânteşte pe pat de mai multe ori.

O anchetă a fost deschisă şi de către poliţişti care fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ce se va întâmpla din acest an cu elevii SCUTIŢI de la ora de SPORT! Ministerul Educaţiei a făcut astăzi ANUNŢUL!... Ziua Imnului Național al României 2018. Cine a scris versurile imnului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x