Antena Căutare

Imagini șocante. Un bărbat prins în timp ce se auto-satisfăcea în apropierea unei școli, Perversul a fost văzut de copii!

Mai mulţi copii dintr-o comună dâmboviţeană au trăit clipe de groază, din cauza unui individ cu obiceiuri bolnave! Suspectul stătea la pândă pe lângă şcoală sau locuri de joacă şi îşi satisfăcea plăcerile în faţa fetelor şi băieţilor de şcoală primară. Cei mici s-au plâns părinţilor, iar perversul a ajuns la secţia de poliţie.

Individul încearcă acum să se ferească. În general, însă, nu are nicio ruşine. De zile bune bântuie pe lângă şcolile sau locurile de joacă ale copiilor. Nu se jena să facă gesturi obscene, în faţa fetelor şi a băieţilor.

Se dezbrăca şi îşi făcea plăcerile bolnave, fără să-l intereseze că sperie copiii.

Părinţii l-au urmărit ca nişte veritabili detectivi şi, în clipa în care l-au localizat, au anunţat poliţia. Individul - un bucureştean, în vârstă de 26 de ani - era în vizită la prietena lui care locuieşte într-un sat de lângă Titu.

În faţa anchetatorilor, individul ar fi spus că "pe stradă se simte cu adevărat liber şi n-are nicio inhibiţie." A primit control judiciar pentru 60 de zile şi a fost expediat urgent acasă, în Bucureşti.

Meteorologii au făcut anunțul! Cum va fi VREMEA până la sfârșitul lunii MARTIE! Acasă sau la plimbare?... eMAG - lichidări de stoc. Reduceri de 70% la produse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x