Antena Căutare

Imagini șocante. Un copil de opt ani a fost bătut crunt de un coleg de școală!

Un copil de 8 ani din Călăraşi riscă să rămână cu sechele toată viaţa, după ce a fost bătut crunt de un coleg de şcoală. Şi în loc să-l trimită la spital, învăţătoarea l-a curăţat de sânge şi l-a pus să stea în banca lui, până la finalul orelor. Dascălul nu înţelege nici acum unde a greşit, chiar dacă băiatul e de trei săptămâni internat. Iar în tot acest timp, conducerea şcolii nu a luat nicio măsură

Un copil de 8 ani din Călăraşi riscă să rămână cu sechele toată viaţa, după ce a fost bătut crunt de un coleg de şcoală. Şi în loc să-l trimită la spital, învăţătoarea l-a curăţat de sânge şi l-a pus să stea în banca lui, până la finalul orelor. Dascălul nu înţelege nici acum unde a greşit, chiar dacă băiatul e de trei săptămâni internat. Iar în tot acest timp, conducerea şcolii nu a luat nicio măsură.

Învăţătoarea a crezut că poate să rezolve problema cu un leucoplast. A oprit, însă, doar sângerarea. Băiatul de 8 ani avea probleme mult mai mari, după ce un coleg l-a lovit cu o piatră în cap. Copilul a fost dus pe braţe în sala de clasă.

Întreaga scenă s-a petrecut acum trei săptămâni. De atunci, băiatul a fost aproape tot timpul internat în spital. Iar mama lui nu înţelege de ce nimeni nu a luat nicio măsură.

Lipsa de reacţie ar putea avea urmări grave. Copilul este testat pentru complicaţii neurologice, iar medicii îl ţin sub atentă supraveghere.

El va fi transferat la începutul săptămânii viitoare la un spital din Capitală, pentru investigaţii amănunţite. Mama lui va depune o plângere la Inspectoratul Şcolar, pentru ca vinovaţii să fie găsiţi şi pedepsiţi.

Vezi imaginile AICI.

BREAKING NEWS. Incendiu violent în piaţă Moghioroş din Capitală... Veste uriașă. Șoferii nu vor mai plăti amenzile pentru rovinietă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x