Antena Căutare

Imagini tragice! Doi morți și un copil în comă, după ce o mașină s-a izbit violent de un cap de pod

Un teribil accident de circulație s-a produs în județul Arad. Doi bărbați și-au pierdut viața, iar un copil este în comă la spital după ce un autoturism s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat de mai multe ori.

Un teribil accident de circulație s-a produs în județul Arad. Doi bărbați și-au pierdut viața, iar un copil este în comă la spital după ce un autoturism s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat de mai multe ori.

Potrivit publicației locale aradon.ro, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit violent de un cap de pod. În urma accidentului, șoferul, fiul său minor, dar și un alt bărbat au fost proiectați din mașină. Cei doi adulți și-au pierdut viața pe loc, iar copilul a fost resuscitat cu succes, povestesc martorii, și a fost transportat la spital în stare gravă.

„La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi 4 subofițeri din cadrul Stației de pompieri Sânnicolau Mare, SVSU Lenauheim, 2 ambulanţe SAJ şi echipaj de poliție. Din nefericire, cei doi adulți au fost declarați decedați, iar minorul a fost transportat la spital, inconștient şi cu multiple traumatisme", au declarat reprezentanții ISU Banat.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și, din primele cercetări, a reieșit faptul că șoferul mașinii implicate în accident nu deținea permis de conducere.

Sursa: aradon.ro

Sfânta Maria Mare 15 august 2018. Hram și pelerinaj la Mănăstirea Putna... Cod roșu de caniculă! A fost emisă o avertizare pentru românii care pleacă în concediu în Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x