Noi imagini tulburătoare de la incendiul din nordul Capitalei! Hala din Pipera, mistuită de flăcări! De la ce se degajă fumul negru - Video

Noi imagini tulburătoare au fost surprinse la incendiul din București, izbucnit, vineri, la o hală industrială din zona Pipera, în nordul Capitalei. 

Noi imagini tulburătoare au fost surprinse la incendiul din București, izbucnit, vineri, la o hală industrială din zona Pipera, în nordul Capitalei.

Hala, care în prezent arde în întregime, este situată pe strada Biharia din sectorul 1. Pompierii au ajuns la fața locului, iar sute de oameni sunt evacuați din clădirile din zonă.

IGSU a emis un mesaj RO-ALERT: „Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie”.

La misiunea de stingere a incendiului din București intervin 16 mașini de stingere, patru descarcarcerări, patru autoscări și 2 ambulante SMURD. Numărul lor este în creștere.

În prezent, nu sunt înregistrate victime în urma izbucnirii icendiului.

Degajările foarte mari de fum sunt cauzate de un material folosit la construcția halei - un material tip spumă.

Incendiul a izbuncit într-o hală de vopsitorie și confecții.

Sursă video: observator.tv.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri