Căutare Live

Imagini virale cu un bătrân, la câmp, purtând mască de față: "Avea una veche, refolosită. A spus că o poartă că așa au zis conducătorii țării că trebuie"

Un bătrân de 85 de ani, ieșit la muncile câmpului, undeva într-un sat din Moldova, a fost surprins cu mască de față de un tânăr, care a postat imaginile pe internet. Bărbatul a povestit ca l-a întrebat pe bunic de ce poartă masca, căci nu e nimeni în jur, iar răspunsul l-a uimit: "Așa au spus conducătorii țării că trebuie", i-ar fi spus omul cu mâinile crăpate de muncă.

Imagini virale cu un bătrân, la câmp, cu mască de față

Facebook/ Aurel Rapa

Aurel Rapa este internautul care a postat pe contul său de Facebook imagini cu bătrânul cu mască. A povestit că bunicul i-a spus că are 85 de ani și că a auzit la televizor că trebuie să poarte mască.

"In timp ce conducatorii stau la un sprit si o tigara... am gasit undeva in Moldova un batran care isi prasea ogorul. Acest om are 85 ani si purta o masca veche in aerul curat de afara. L-am intrebat de ce poarta masca pe campul pustiu... a raspuns ca asa au spus conducatorii ca trebuie.
I-am explicat ca nu este obligat sa o poarte cand este singur pe camp",
a scris internautul în descrierea pozelor.

Imagini virale cu un bătrân, la câmp, purtând mască de față: "Avea una veche, refolosită. A spus că o poartă că așa au zis conducătorii țării că trebuie"

Postarea bărbatului a stârnit un val de comentarii pro și contra, unii spunând că imaginile sunt regizate, alții că este, de fapt, un biet bătrân muncitor, care nu a înteles că în spații libere nu este obligatoriu să poarte mască.

Pentru a confirma autenticitatea imaginilor, bărbatul a adaugat și o imagine în care apare alături de bătrân, purtând și el o mască de protecție.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Măsuri speciale în școli, odată cu revenirea elevilor pe bănci. Cum au fost implementate acestea...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri