Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imagini virale cu un bătrân, la câmp, purtând mască de față: "Avea una veche, refolosită. A spus că o poartă că așa au zis conducătorii țării că trebuie"

Un bătrân de 85 de ani, ieșit la muncile câmpului, undeva într-un sat din Moldova, a fost surprins cu mască de față de un tânăr, care a postat imaginile pe internet. Bărbatul a povestit ca l-a întrebat pe bunic de ce poartă masca, căci nu e nimeni în jur, iar răspunsul l-a uimit: "Așa au spus conducătorii țării că trebuie", i-ar fi spus omul cu mâinile crăpate de muncă.

Imagini virale cu un bătrân, la câmp, cu mască de față

Facebook/ Aurel Rapa

Aurel Rapa este internautul care a postat pe contul său de Facebook imagini cu bătrânul cu mască. A povestit că bunicul i-a spus că are 85 de ani și că a auzit la televizor că trebuie să poarte mască.

"In timp ce conducatorii stau la un sprit si o tigara... am gasit undeva in Moldova un batran care isi prasea ogorul. Acest om are 85 ani si purta o masca veche in aerul curat de afara. L-am intrebat de ce poarta masca pe campul pustiu... a raspuns ca asa au spus conducatorii ca trebuie.
I-am explicat ca nu este obligat sa o poarte cand este singur pe camp",
a scris internautul în descrierea pozelor.

Imagini virale cu un bătrân, la câmp, purtând mască de față: "Avea una veche, refolosită. A spus că o poartă că așa au zis conducătorii țării că trebuie"

Postarea bărbatului a stârnit un val de comentarii pro și contra, unii spunând că imaginile sunt regizate, alții că este, de fapt, un biet bătrân muncitor, care nu a înteles că în spații libere nu este obligatoriu să poarte mască.

Pentru a confirma autenticitatea imaginilor, bărbatul a adaugat și o imagine în care apare alături de bătrân, purtând și el o mască de protecție.

Recomandari