Antena Căutare

Imaginile acestea îndeamnă la revoltă! În locul unde copiii abandonați ar trebui să primească alinare, au parte de pumni și picioare

Imagini uluitoare, care au revoltat o lume întreagă, au fost surprinse într-un orfelinat, locul unde copiii abandonați ar trebui să primească alinare. Nici vorbă! Primesc pumni și picioare chiar de la directorul instituției.

Imagini uluitoare, care au revoltat o lume întreagă, au fost surprinse într-un orfelinat, locul unde copiii abandonați ar trebui să primească alinare. Nici vorbă! Primesc pumni și picioare chiar de la directorul instituției. Se întâmplă în Egipt și, poate, în întreaga lume.

“El a bătut pe toți, inclusiv pe mine și copiii noștri”, a declarat soția directorului orfelinatului.

Pedepsele au fost aplicate pentru motive stupide, cum ar fi faptul că cei mici deschideau frigiderul fără să ceară permisiunea.

Clipul a fost postat pe internet și a stârnit indignare, iar autoritățile s-au autosesizat, eliberând un mandat de arestare pe numele bărbatului.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Ce s-a întâmplat cu agresorul de la Piaţa Romană după ce a lovit o tânără în plină stradă? Toate femeile ar trebui să şt... Zi încărcată pentru nativii din Rac: Le este greu să-şi dezvăluie sentimentele! Previziunile zilei, cu Amalia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x