Antena Căutare

Imaginile care au făcut furori pe internet! Momentul în care un bloc este lovit de un trăsnet! Ce a urmat

Ploile torențiale din ultimele zile au făcut ravagii în țară, iar un locuitor din Chișinău a surprins exact momentul în care un bloc de apartamente a fost lovit de un trăsnet. 

Ploile torențiale din ultimele zile au făcut ravagii în țară, iar un locuitor din Chișinău a surprins exact momentul în care un bloc de apartamente a fost lovit de un trăsnet.

Imaginile inedite au fost făcute publice pe internet și se poate vedea cum trăsnetul lovește clădirea, după care apare o flacără.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform presei locale, însă, în urma acestui incident, pompierii n-au fost solicitați, semn că imobilul n-a fost afectat de incendiu.

Meteorologii au emis, vineri, două noi avertizări cod galben şi cod portocaliu de ploi torenţiale şi instabilitate atmosferică şi au extins numărul judeţelor vizate.

Potrivit meteorologilor, până sâmbătă la ora 6.00, este cod galben de ploi abundente în cea mai mare parte a Moldovei, precum şi în Transilvania, Maramureş, Crişana, Banat, nordul Munteniei şi zona montană şi deluroasă a Olteniei.

S-a stabilit! Data de la care SE SCUMPESC parcările în centrul Bucureștiului... Vremea 30 iunie. Prognoza meteo anunță cod portocaliu de ploi torențiale și furtuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x