Antena Căutare

Imaginile de la sfinţirea unei biserici din Vaslui, VIRALE. Ierarhii invitaţi la eveniment au coborât dintr-o maşină de colecţie, pe o uliţă neasfaltată: "Am crezut că sunt nişte manelişti"

Sfinţirea unei biserici din judeţul Vaslui a stârnit reacţii aprinse pe internet. Şi asta pentru că ierarhii invitaţi la eveniment au fost aduşi cu o maşină de colecţie, care a atras imediat toate privirile

Sfinţirea unei biserici din judeţul Vaslui a stârnit reacţii aprinse pe internet. Şi asta pentru că ierarhii invitaţi la eveniment au fost aduşi cu o maşină de colecţie, care a atras imediat toate privirile

Pe drumul pietruit din comuna Baia de Suceava îşi face apriţia o limuzină de colecţie. Din ea coboară, rând pe rând, Teodosie - Arhiepiscopul Tomisului, Ioachim - arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, şi Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor. Cei trei ierarhi sunt invitaţi să sfinţească o biserică pentru care a donat bani şi omul de afaceri Gigi Becali.

Comuna cu 7.500 de suflete nu are străzi asfaltate, apă curentă şi nici canalizare. Nu-i de mirare că maşina de epocă folosită de feţele bisericeşti a ieşit imediat în evidenţă.

Limuzina a fost donată pentru sfinţire de un localnic, a lămurit problema parohul bisericii. Iniţial, ierarhii ar fi trebuit să-şi facă apariţia în caleşti împodobite după tradiţia locului. Doar că ploaia le-a dat planurile peste cap.

Tot într-un sat sărac din judeţul Vaslui, Episcopul Hușilor n-a vrut să îşi murdărească pantofii şi a călcat pe covoare aşternute peste noroi. Se întâmpla în urmă cu un an.

S-a votat! Ce se va întâmpla cu pașapoartele românilor, începând de astăzi. Noua lege a fost adoptată... Motivul pentru care avem parte de fenomene METEO EXTREME în ultima perioadă. Ce spun meteorologii despre cum va fi VREME...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x