Antena Căutare

Imaginile DEZASTRULUI lăsat în urmă de PLOILE din ultimele săptămâni. Pe DN1 abia se circulă, iar drumuri naţionale din mai multe judeţe rămân ÎNCHISE

Urmele ploilor abundente din ultimele zile se văd în continuare. În centrul şi sudul ţării, traficul rutier este îngreunat pe mai multe porţiuni. Trei drumuri naţionale din judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea rămân închise.

Imaginile DEZASTRULUI lăsat în urmă de PLOILE din ultimele săptămâni. Pe DN1 abia se circulă, iar drumuri naţionale din mai multe judeţe rămân ÎNCHISE
drumuri inchise

Urmele ploilor abundente din ultimele zile se văd în continuare. În centrul şi sudul ţării, traficul rutier este îngreunat pe mai multe porţiuni. Trei drumuri naţionale din judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea rămân închise. De asemenea, pe alte patru artere naţionale, între care DN 1 şi DN 1A, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.

Circulaţia rutieră este în continuare închisă joi pe trei drumuri naţionale din judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, din cauza inundaţiilor din ultima perioadă. De asemenea, pe alte patru artere naţionale, între care DN 1 şi DN 1A, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, rămân închise DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa din judeţul Covasna, DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava, în judeţul Suceava, şi DN 2L, în localitatea Soveja din judeţul Vrancea.

De asemenea, circulaţia este îngreunată pe alte patru drumuri naţionale - DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova (se circulă pe jumătate de cale) din judeţul Bacău, DN15B Poiana Largului - Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă (se circulă pe jumătate de cale) din judeţul Neamţ, DN1 Ploieşti – Bucureşti şi DN1A Bărcăneşti – Blejoi, în zona localităţii Bărcăneşti, din Prahova.

Inconștiența unui tânăr a costat o viață! ACCIDENT teribil în Timiș! O femeie a murit şi alte trei persoane au fost răni... Veste excelentă pentru românii care vor să muncească în străinătate! Peste 1.000 de locuri de muncă îi aşteaptă. Vezi li...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x