Antena Căutare

Imaginile groazei, într-un alt spital din România. Veselă mizerabilă, bolnavi chirciți în paturi vechi, cu lenjeria ruptă și pătată de rănile altor pacienți

Vase murdare, lenjerie ruptă, perne pătate cu iod sau. orice altceva, bolnavi chirciţi sub pături cu o culoare îndoilenică. Sunt imagini de coşmar surprinse în Spitalul Orăşenesc din Găeşti.

Vase murdare, lenjerie ruptă, perne pătate cu iod sau orice altceva, bolnavi chirciţi sub pături cu o culoare îndoilenică. Sunt imagini de coşmar surprinse în Spitalul Orăşenesc din Găeşti. În această unitate medicală ajung şi răniţii din accidentele de pe A1.

Imaginile au devenit deja virale pe Facebook şi chiar au stârnit reacţiile internauţilor care arată că, deşi nu este singulară, situaţia este alarmantă. Vorbim totuşi despre un spital din Dâmboviţa, care are în grijă 80 de mii de oameni, din oraşul Găeşti şi 16 localităţi vecine.

Un spital cu 160 de paturi în care se află - într-adevăr - internaţi îndeosebi pacienţi care au trecut prin intervenţii chirurgicale. În plus, unitatea medicală primeşte răniţii din accidentele de pe A1, Bucureşti - Piteşti, de la kilometrul 50, la kilometrul 80.

De altfel, pe una din pernele filmate apar urme ale rănilor pe care pacienţii care au trecut pe aici le-au avut. Mai mult, lenjeria pare neschimbată de mult timp, iar păturile nu sunt acoperite cu cearceafuri.

Ai mâncat prăjituri de la această cofetărie? Te poți îmbolnăvi! Inspectorii OPC au găsit nereguli mari: "Pare găina... Cum găsești un amanet bun în București?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x