Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

„Mamă, murim aici, băi!”. Imaginile groazei într-un avion ce a decolat de la Otopeni! A zburat o oră deasupra Bucureștiului! VIDEO

Un avion ce a decolat de pe Aeroportul Otopeni, cu destinația Londra, s-a umplut de fum, imediat ce s-a ridicat de la sol. A survolat timp de o oră Capitala.

Captură video.

„Opresc din aer? Opreşte! Mamă, murim aici, băi! Du-te frate şi zi-i! Doamne, ce e?”, se aud pasagerii strigând în avionul plin de fum.

După ce a survolat o oră Bucureștiul, ca să cosnume combustibil, avionul, ce aparține companiei Ryanair, a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12.00, iar pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10:56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40.

După decolare, a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma din combustibil.

În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax.

Unul dintre pasageri a publicat pe pagina sa de Facebook că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro