Antena Căutare

Video. Imaginile morții surprinse în momentul accidentului de tren de la Cluj. Șoferul fără permis a fost spulberat!

Momentul nenorocirii este surprins de camerea video instalată pe locomotiva trenului, care a lovit mașina ce traversa neregulamentar o cale ferată.

Momentul nenorocirii este surprins de camerea video instalată pe locomotiva trenului, care a lovit mașina ce traversa neregulamentar o cale ferată.

Două persoane au murit, joi după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită, la o trecere peste calea ferată din judeţul Cluj, de un tren interregio care circula pe ruta Cluj-Napoca - Oradea. Traficul feroviar pe Magistrala 300 este blocat complet, anunţă Centrul Infotrafic. Poliţiştii din Cluj au stabilit că maşina implicată în accidentul feroviar era radiată din circulaţie, iar bărbatul care se afla la volan nu avea permis de conducere.

Poliţia Cluj: Maşina implicată în accidentul feroviar era radiată şi circulaţie, iar bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere

Poliţiştii au reuşit să identifice victimele, fiind vorba despre doi bărbaţi, unul de 45 de ani şi unul de 53 de ani.

”În urma verificărilor, s-a stabilit că cel care conducea nu avea permis de conducere, iar autoturismul cu care se deplasa era radiat din circulaţie”, au transmis, joi seară, poliţiştii din Cluj, la finalizarea cercetărilor accidentului care s-a produs între staţiile CF Gârbău şi Viştea.

Poliţiştii au reuşit să identifice victimele. Cel care conducea avea 45 de ani şi locuia în comuna Gârbău, judeţul Cluj, iar celălalt avea 53 de ani şi era din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că, pe Magistrala 300, la kilometrul feroviar 513, între staţiile CF Gârbău şi Viştea, judeţul Cluj, a avut loc un accident feroviar.

Astfel, trenul privat IR 15039 care circula pe ruta Cluj-Napoca - Oradea a lovit un autoturism, care nu i-a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au murit.

Circulaţia feroviară este blocată total până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului, precizează Centrul Infotrafic.

4 metode prin care să te asiguri că CV-ul tău va fi remarcat... Rezultate repartizare licee 2019: Vezi pe a1.ro liceul la care ai intrat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x