Antena Căutare

Imaginile suferinței. Laurențiu Reghecampf, alături de soția lui, la căpătâiul mamei sale. Despre ginerele ei, artista spunea că e „fiul pe care nu l-a avut niciodată”

Imagini exclusive de la capelă. Laurențiu Reghecampf s-a întors în țară și este alături de Anamaria Prodan la căpătâiul mamei sale. Artista îl considera pe Laur un adevărat fiu.

Ana Maria Prodan a anunţat, marţi, că mama ei, cântăreaţa Ionela Prodan, va fi înmormântată joi, la cimitirul Bellu din Bucureşti.

„Cei care vor să-și ia rămas bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, ( şoseaua Olteniţei nr 3/5 Bucuresti ) joi 19 aprilie, ora 12. NUMAI familia şi prietenii apropiaţi sunt aşteptaţi după înmormântare la restaurant Premier Palace ( Bulevardul Ghencea nr 134 Bucuresti)", a scris Ana Maria Prodan Reghecampf pe Facebook.

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, la ora 21:00, din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil, a anunţat Spitalul Elias, acolo unde artista era internată din 16 martie ca urmare a "acutizării unor afecţiuni cronice".

Bei un cocktail şi te plimbi în Centrul Vechi cu riscul vieţii. Sute de clădiri din Bucureştiul Istoric, un pericol pent... Situație DRAMATICĂ în școlile din România! Ce se petrece în zeci de unități de învățământ din țară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x