Antena Căutare

Imaginile terorii din Club Colectiv! "Eu sunt ok, îmi revin, dar Teo nu stiu dacă scapă, fierbea pielea pe ea"

Teodora își iubea meseria, cea de fotograf și mergea la evenimente pentru a imortaliza cele mai frumoase momente. Imaginea ei, în seara terorii, a fost redată de un coleg de breaslă, Mario Ionescu, care a povestit ce a făcut în locul în care vineri seara s-a declanșat iadul de pământ.

Teodora Maftei, o tânără în vârstă de 32 de ani, care a fost rănită în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din centrul Capitalei, a fost operată, de-a lungul timpului, de șapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulări de lichid aflată pe creierul mic. Tocmai de aceea, aceasta nu avea voie în cluburi.

Teodora Maftei, tânăra care a fost rănită în incendiul din club Colectiv, a fost operată de șapte ori, dintre care de trei ori pe creier

Dar Teodora își iubea meseria, cea de fotograf și mergea la evenimente pentru a imortaliza cele mai frumoase momente. Imaginea ei, în seara terorii, a fost redată de un coleg de breaslă, Mario Ionescu, care a povestit ce a făcut în locul în care vineri seara s-a declanșat iadul de pământ.

"Acum, la peste 35 de ore, de la momentul in care colega mea reportera m-a sunat agitata, aproape plangand, ca arde un club din incinta fostei fabrici Pionierul, dupa doar cateva ore de somn simt nevoia sa povestesc ce am trait in noaptea de 30 octombrie! Am ajuns in jur de 22.37 de minute, odata cu o masina de pompieri si 2 ambulante, mai erau 1 sau 2 la fata locului dar "gemeau" de trupuri arse. In cea din fata maternitatii Bucur, si prima victima de care am dat cu ochii, era amicul si colegul Stefan Dan! Era ars pe maini, pe piept, pe gat, pe fata ( ceea ce parea o fosta barba era o urma de par ars )! Am intrebat "cum esti ?", raspunsul lui a fost primul şoc: " eu sunt ok imi revin, dar Teo nu stiu daca scapa, fierbea pielea pe ea", am avut un moment in care m-am pierdut... "Teo, fierbea pielea pe ea" imi rasuna ca un tunet in urechi!"

Dan Capatos, mesaj impresionant pe Facebook: „Haide, Teo!!! Este doar o altă cursă!”

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 30 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi.

Tragedia din Club Colectiv, în mărturii dureroase: "Am ajuns în gang, unde Adi Despot era ars, plin de negreală și ... 29 de MORŢI. 184 de RĂNIŢI. N-au fost suficienţi! Un club din Cluj a ignorat tragedia din Bucureşti, prezentând un decor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x