Antena Căutare

Filmare bombă! Imaginile video în care ar apărea Luiza Melencu! Ce le-a spus unor bărbați. „Eu nu merg cu...” - Video

Imaginile video în care ar apărea Luiza Melencu, potrivit lui Alexandru Cumpănașu, au fost publicate.

Filmare bombă! Imaginile video în care ar apărea Luiza Melencu! Ce le-a spus unor bărbați. „Eu nu merg cu...” - Video
Imaginile video în care ar apărea Luiza Melencu.

Clipul video ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproximativ două săptămâni, și a fost publicat de Antena 3.

După ce Alexandru Cumpănașu a afirmat, vineri seară, că a găsit-o pe nepoata sa, Luiza Melencu, mama și bunicul ei au decis sâmbătă să meargă în Italia.

Mama Luizei Melencu a spus sâmbătă dimineață că nu a fost contactată încă de autoritățile din România în legătură cu informațiile prezentate de Alexandru Cumpănașu.

„Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte - nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra. Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea”, a spus Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu spune că va da și procurorilor DIICOT clipul video în care Alexandru Cumpănașu susține că ar apărea fiica sa.

Cu o seară în urmă, într-un interviu la „Exces de putere”, după ce a văzut o fotografie mai clară cu fata despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că ar fi Luiza, mama adolescentei nu a mai fost deloc convinsă că cea din imagini este fiica ei.

„Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas", a spus Monica Melencu, repetând că părerea ei este că fiica ei este traficată.

Accident pe Autostrada Transilvania, sâmbătă dimineață! Un copil a fost rănit! Imagini tulburătoare! Video... Răsturnare de situație în cazul filmării-șoc în care ar apărea Luiza Melencu! Cine și când a făcut înregistrarea video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x