Antena Căutare

Imbranceli si spray-uri lacrimogene la mitingul agricultorilor din Piata Victoriei

S-a lasat cu imbranceli la mitingul agricultorilor din Piata Victoriei. Protestatarii au inceput sa arunce cu garduri in jandarmi, iar oamenii legii au raspuns cu spray-uri lacrimogene. Unul dintre protestatari a avut nevoie de ingrijiri medicale

S-au aprins spiritele in Piata Victoriei, la mitingul agricultorilor. Unii dintre protestatari s-au simtiti ignorati de guvernanti si si-au varsat nervii pe jandarmi.

Pe de alta parte, oamenii legii au intervenit prompt, sa-i calmeze pe scandalagii. Asta desi la inceputul mitingului totul parea sa decurga fara probleme.

Aproape 4.000 de fermieri au protestat astazi in Piata Victoriei. Cu oi si cu tractoare, oamenii si-au strigat nemultumirile.

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale spune insa ca toti banii, pe care i-a avut la dispozitie de la bugetul de stat, i-a dat agricultorilor. Cu toate acestea, reprezentatii Ministerului spun ca sunt deschisi dialogului, dovada fiind si ca din cinci organizatii care ar fi trebuit sa protesteze astazi in capitala, doar doua au continuat acest demers. In comunicatul ministerului se apreciaza ca cei care au iesit astazi in strada actioneaza in numele unor interese pur politice.

Reactorul 2 al centralei nucleare de la Cernavoda a fost oprit de urgenta... Mii de oameni sarmani s-au imbulzit din nou pentru alimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x