Îmbrâncită, lovită, umilită, chiar în prima zi la noul loc de muncă. Agresorii? Trei polițiști de la Transporturi Braşov veniți în „control”

Incident şocant la Braşov! O femeie, angajata unui salon de înfrumuseţare, a fost agresată fizic şi verbal de un comisar şef de la Poliţia Transporturi. Camerele de supraveghere din salon au surprins întregul incident.

În imagini se vede o acţiune în forţă a poliţiştilor de la Transporturi Braşov. Locaţia: un salon de înfrumuseţare din oraş. Scopul: verificarea caselor de marcat.

Modul în care cei trei agenţi de poliţie acţionează lasă urme vizibile pe corpul angajatei care a avut nenorocul să fie la serviciu.

„Am fost agresată. Am fost umilită. Era prima mea zi de muncă... i-am explicat domnului polițist. Mi-au zis că sunt de la Poliție și că sunt în control. L-am întrebat dacă au mandat de percheziție. A vrut să îmi ia geanta, i-am spus că nu poate să o ia decât cu mandat de percheziție. Mi-a tras de geanta, m-a agresat, mi-a bătut cu mâna pe birou, a urlat la mine...De aici, de la recepție, m-a luat și m-a îmbrâncit în ușa de la vestiar”, a povestit femeia.

Controlul şi agresiunea au avut loc sub ochii îngroziţi ai clienţilor aflaţi în salon. Nimeni, însă, nu a intervenit. Cei trei poliţişti au luat cu forţa actele firmei, dar şi banii din portofelul recepţionerei - pe motiv că aceştia provin din încasări nebătute pe casa de marcat a unităţii economice. Conducerea salonului crede că este vorba de altceva decât un simplu control al autorităţilor.

Imaginile din timpul controlului au ajuns şi la conducerea Poliţiei, care a luat imediat măsuri.

Poliţiştii vizaţi de anchetă se spun că recepţionera a încercat să ascundă un plic cu bani aflat sub tejghea. Mai mult, ei susţin că femeia a încercat să fugă cu banii din încasările zilei, iar ei au încercat să o oprească.

Între timp angajata agresată a obţinut certificat medico-legal şi a depus plângere împotriva poliţiştilor, la fel cum au făcut şi reprezentanţii salonului de înfrumuseţare.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri