Antena Căutare

Îmbrâncită, lovită, umilită, chiar în prima zi la noul loc de muncă. Agresorii? Trei polițiști de la Transporturi Braşov veniți în „control”

Incident şocant la Braşov! O femeie, angajata unui salon de înfrumuseţare, a fost agresată fizic şi verbal de un comisar şef de la Poliţia Transporturi. Camerele de supraveghere din salon au surprins întregul incident.

În imagini se vede o acţiune în forţă a poliţiştilor de la Transporturi Braşov. Locaţia: un salon de înfrumuseţare din oraş. Scopul: verificarea caselor de marcat.

Modul în care cei trei agenţi de poliţie acţionează lasă urme vizibile pe corpul angajatei care a avut nenorocul să fie la serviciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Controlul şi agresiunea au avut loc sub ochii îngroziţi ai clienţilor aflaţi în salon. Nimeni, însă, nu a intervenit. Cei trei poliţişti au luat cu forţa actele firmei, dar şi banii din portofelul recepţionerei - pe motiv că aceştia provin din încasări nebătute pe casa de marcat a unităţii economice. Conducerea salonului crede că este vorba de altceva decât un simplu control al autorităţilor.

Imaginile din timpul controlului au ajuns şi la conducerea Poliţiei, care a luat imediat măsuri.

Poliţiştii vizaţi de anchetă se spun că recepţionera a încercat să ascundă un plic cu bani aflat sub tejghea. Mai mult, ei susţin că femeia a încercat să fugă cu banii din încasările zilei, iar ei au încercat să o oprească.

Între timp angajata agresată a obţinut certificat medico-legal şi a depus plângere împotriva poliţiştilor, la fel cum au făcut şi reprezentanţii salonului de înfrumuseţare.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Situație alarmantă în Brăila! Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri... O fetiță în vârstă de șapte ani a murit în curtea școlii, în Bihor! A avut o moarte cumplită, de față cu alți copii! „E ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x