Antena Căutare

,,Împreună au plecat, împreună au murit”. Poveştile dramatice ale românilor care au murit în accidentul din Olanda

Cinci români şi-au pierdut viaţa în Olanda, într-un teribil accident petrecut pe o şosea din sudul statului. Nenorocirea a îndoliat două familii din Caracal, de unde proveneau trei dintre victime.

Cinci români şi-au pierdut viaţa în Olanda, într-un teribil accident petrecut pe o şosea din sudul statului. Nenorocirea a îndoliat două familii din Caracal, de unde proveneau trei dintre victime.

Patru bărbaţi şi o femeie au murit în cumplitul accident. Trei dintre ei erau din Caracal: femeia, soţul şi fratele ei. Şi logodnica bărbatului a fost rănită în accident şi a fost adusă la un spital din Olanda. Maşina în care se aflau s-a lovit de un camion de la salubritate şi a fost distrusă complet. Cu toţii se întorceau de la o carmangerie, unde erau angajaţi, când s-a petrecut oroarea. Rudele îi ştiau plecaţi departe, pentru un viitor mai bun şi nu se gândeau că se vor întoarce acasă în sicrie. Logodnicii care au murit aveau programată nunta în septembrie.

,,Împreună au murit, împreună au plecat la muncă, împreună totul. Nu au făcut nimic unul fără altul”, spun rudele, sfâșiate de durere.

Cosmin, sora acestuia Adina şi soţul fetei, Aurel se întorceau de la muncă. În microbuz mai era şi logodnica lui Cosmin, rănită grav în acealasi accident, dar şi alţi colegi de muncă.

Cei doi fraţi şi-au sărbătorit ziua de naştere în urmă cu doar câteva zile, pe 15 martie.

Codul PORTOCALIU de NINSOARE ABUNDENTĂ închide școlile! Lista județetelor în care elevii nu vor merge la școală vineri... O nouă tragedie pe șosea! O tânără de 32 de ani s-a stins din viață în urma unui accident teribil ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x