Antena Căutare

„Salvați pădurile din România”! Sute de persoane din Viena au protestat pentru salvarea pădurilor din România

Sute de oameni au protestat în faţa Ministerului Mediului din Viena, Austria, faţă de tăierea pădurilor din România. Organizatorii au cerut firmelor austriece responsabilizare.

„Salvați pădurile din România”! Sute de persoane din Viena au protestat pentru salvarea pădurilor din România
Sute de persoane au protestat pentru pădurile din România

Reprezentanții Agent Green, cei care au organizat protestul, au dus în capitla Austriei mesajul „Save Romanian Primary Forest”. Aceștia au organizat un protest în fața Ministerului Mediului din Viena la cae au participat sute de persoane.

„Protestatarii au ajuns la Ministerul Mediului din Viena cu mesajul: «SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS» pentru că o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România şi ar trebui responsabilizate. Mulţumim Fridays for Future Vienna”, au transmis reprezentanţii Agent Green pe Facebook.

Persoanele care au participat au ținut un banner imens pe care era scris mesajul „Save Romanian Primary Forest”.

"Totul a început acum o săptămână, când am fost invitat de mișcarea Fridays for Future din Viena să țin un discurs. Acolo am povestit cu încă un coleg ce se întâmplă în România și ce impact au asupra țării noastre firmele austriece care procesează milioane de metri cubi în fiecare an, milioane de arbori din România. Ulterior a fost o dezbatere de vreo două, trei ore la Universitatea Bochum din Viena, unde împreună cu un coleg am avut o dezbatere cu reprezentanții uneia dintre acele firme austriece, binecunoscute la noi", a explicat Gabriel Păun, președintele Agent Green.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oradea a îmbrăcat straie de sărbătoare, odată cu deschiderea târgului de Crăciun. Oraşul arată ca-n poveşti... Operațiunea de salvare a oilor din nava răsturnată din portul Midia a luat sfârșit! Câte ovine au fost salvate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x