Antena Căutare

Impuscat la vanatoare

Scene dramatice intr-o comuna din Valcea, unde un barbat de 33 de ani a murit impuscat la vanatoare. Cel care a tras asupra sa se pare ca l-a confundat cu un mistret. Tanarul a murit din cauza pierderilor de sange.

Desi s-a facut imediat apel pe 112, cand ambulanta a ajuns la fata locului nu se mai putea face nimic pentru tanar. Echipele de salvatori nu au putut strabate in timp util cei doi kilometri de drum neamenajat. Politia continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc tragedia. Vanatorul care l-a confundat pe tanar cu o fiara risca sa fie acuzat de ucidere din culpa.
Cartier bogat, cartier de foc... Striviti de gratii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x