Antena Căutare

ÎMPUȘCĂTURI în satul Vioricăi de la Clejani! Trei persoane au fost rănite!

Trei persoane au fost rănite în încăierarea care a avut loc luni in localitatea Clejani din judeţul Giurgiu, pentru două dintre victime fiind confirmat faptul că au suferit plăgi prin împuşcare cu o armă cu alice. Mai multe persoane au fost ridicate şi duse la audieri în urma scandalului care ar fi pornit după ce o familie de rromi ar fi cerut taxă de protecţie altei familii.

Trei persoane care au luat parte la bătaia care a avut loc luni in localitatea Clejani au fost transportate la spital, în Capitală, iar pentru două dintre victime există confirmarea că au răni provocate de alice, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

În urma scandalului, cel puţin opt persoane au fost ridicate şi duse la audieri, iar cercetările continuă, alte persoane fiind audiate.

În acest dosar se fac cercetări pentru infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi, în funcţie de concluziile medicilor legişti care vor examina răniţii, se va stabili dacă se va face încadrare juridică pentru infracţiunea de lovire sau pentru cea de vătămare corporală.

Ai în plan să cumperi carne de miel? Mai gândește-te! Ce au descoperit inspectorii la un control... VREMEA DE PAȘTE 2018. Vremea se schimbă în următoarele zile. Ce va fi de Paște!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x