Antena Căutare

Împuşcături în stradă și oameni înspăimântaţi, la Timişoara. Doi tineri au tras în trecători în plină zi. Video

Scene înspăimântătoare pe o stradă din Timișoara, unde mai mulți tineri au fost surprinși pe când trăgeau cu niște pistoale, cel mai probabil de airsoft, în trecători, respectiv în niște tomberoane de gunoi.

Scene înspăimântătoare pe o stradă din Timișoara, unde mai mulți tineri au fost surprinși pe când trăgeau cu niște pistoale, cel mai probabil de airsoft, în trecători, respectiv în niște tomberoane de gunoi.

Tinerii ar fi nimerit un copil care se plimba cu bicicletă, spune un martor, care a reușit să-i filmeze pe teribiliști în timp ce trăgeau cu armele pe motiv de... distracție, notează opiniatimisoarei.ro.

Totul s-a petrecut pe stradă, la miezul zilei și incident a semănat panică printre trecători.

Tinerii își exersau ținta cu cele două arme în dreptul unui bloc de locuințe, iar împușcăturile se auzeau de la distanță destul de mare, a explicat pentru, sursa citată, un martor care a reușit să și filmeze scena.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cocaină în valoare de 1,9 milioane de dolari găsită pe o din Noua Zeelandă. Taylor Swift a descris locul ca fiind „cea m... Scandalul momentului! Bătrâna care a trecut prea încet strada, amendată pe nedrept de polițiști! Ce prevede legea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x