Antena Căutare

În adâncurile pământului nu mai există linişte! Un nou cutremur s-a produs în România! Oamenii sunt speriaţi!

În ultimele 30 de ore, trei cutremure s-au produs în România, ultimul având loc în această noapte, puţin după miezul nopţii.

În ultimele 30 de ore, trei cutremure s-au produs în România, ultimul având loc în această noapte, puţin după miezul nopţii.

Potrivit inpf.ro, seismul care a avut loc la scurt timp după ora 00.00 a înregistrat o magnitudine de 3.2 şi s-a produs la o adâncime de doar 7 kilometri.

În România, în zona seismică Vrancea, s-a produs primul seism, care a înregistrat 3,8 grade Richter, la ora locală 1,53, la o adâncime de 40 de kilometri. Cele mai apropiate orașe de epicentru au fost Mărășești (6 km), Focșani (21 km), Tecuci (22 km), Adjud (25 km) și Onești (51 km).

Cel de-al doilea cutremur, de 2,2 grade pe Richter, s-a produs la ora locală 4,52, tot în județul Vrancea, la o adâncime de 33 de kilometri.


SCHIMBĂ O VIAȚĂ - Patru fetițe plâng de patru ani de dorul mamei... Medicii din România, în ALERTĂ! Un nou tip de virus al răcelii afectează mii de români! 36.000 de COPII au RĂCIT în ulti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x