Antena Căutare

In Bucuresti vom avea piste de biciclete si pe carosabil si pe trotuare

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri ca toate obiectivele rutiere reabilitate si cele noi au prevazute piste pentru biciclisti pe carosabil, iar, acolo unde locul nu permite, acestea vor fi trasate pe trotuare.

"Bulevardele pe care le termin acum, cum ar fi Liviu Rebreanu sau Berzei, le facem cu piste de biciclete. La fel si cele pe care le incepem, le-am conceput cu piste de biciclete pe carosabil. Pe cele vechi care au trotuare late vom face pistele de biciclete asa cum sunt in Copenhaga, vom ingusta trotuarul si vom face piste de biciclete", a spus Sorin Oprescu, la Forumul Grupului de lucru pentru realizarea Planului Integrat de Mobilitate in Municipiul Bucuresti si zona sa regionala de influenţa in transport.

Potrivit lui Sorin Oprescu, decizia amplasarii pistelor si pe carosabil a fost luata in urma discuţiilor avute cu reprezentanţii organizaţiilor nonguvernamentale, in cadrul grupurilor de lucru dedicate "chestiunii pistelor de biciclisti", conform Antena 3.

Antonie Solomon, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva... VIDEO! Actorul Mitica Popescu a povestit despre iadul din lagarul de la Periprava unde a fost batut de tortionarul Ioan ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x