Antena Căutare

In Dobrogea traditiile se respecta. Trei turci au sechestrat o minora in vederea casatoriei

Turcii din Dobrogea nu vor sa renunte la traditiile lor vechii de sute de ani nici in Romania secolului al XXI-lea. Astfel, un barbat si doua femei au rapit o fata de numai 15 ani, chiar din fata liceului din Medgidia in care invata. Nu ca sa ceara recompensa de la parintii ei. Baiatul voia sa-i fie mireasa. Fata nici n-a vrut sa auda, asa ca in loc de verigheta, rapitorul s-a ales cu catuse. La fel au patit si complicele sale.

Dupa traditia lor, ele ar fi domnisoarele de onoare. Dupa legea scrisa, sunt acuzate de sechestrare de persoane. La fel si ginerele de 20 de ani care le-a povestit procurorilor ca si-a rapit viitoarea mireasa din prea multa dragoste.

Asa ca s-a dus insotit de sora si de cumnata sa-si astepte la liceu jumatatea de doar 15 ani. S-ar fi dus singur, dar traditia ii cere ca la orice rapire de nevasta sa asiste doua femei din familie. Alaiul de petit a renuntat repede la traditie, la lege si la tot, cand minora s-a impotrivit. Martor la intreaga scena a fost chiar viceprimarul din localitate.

Ei au aruncat fata in masina si au plecat in tromba cu usa deschisa. Au dus-o direct la Constanta, unde adolescenta a fost incuiata in locuinta pretendentului. Imediat ce a aflat ca fata ei a fost rapita, mama a anuntat disperata politia. Speriat, mirele, a trimis-o, a doua zi, pe fata la politie. Cu taxiul.

Cei trei traiesc cu impresia ca n-au facut nimic rau, ca doar au respectat o traditie. Barbatul si cele doua femei au primit mandat de arestare preventiva pentru sechestrare de persoane.

Zeci de specializari au fost inchise in anul universitar 2012-2013 din cauza lipsei studentilor... S-a deschis prima scoala de arme din Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x