Antena Căutare

Test COVID de nouă generație. Obține rezultatul în doar 15 minute și cu o acuratețe de 99,9%

Cererea pentru testările COVID-19 este tot mai mare, iar de curând au apărut pe piață unele dintre cele mai bune teste de nouă generație care oferă rezultat cu o acuratețe în proporție de 99,9%, în doar 15 minute!

Test COVID de nouă generație. Obține rezultatul în doar 15 minute și cu o acuratețe de 99,9% Galerie
Test COVID de nouă generație. Obține rezultatul în doar 15 minute și cu o acuratețe de 99,9% | Edit

Testul Rapid de origine Germană Ag COVID-19 NADAL® detectează virusul în mod direct, în 15 minute, nu mai este necesară perioda de incubație, testul îți va spune imediat dacă ai contactat sau nu virusul.

In cadrul clinicii LOXAN Magnus Medical in activitatea curenta suntem in contact permanent cu cerintele pacientilor nostrii precum si dorinta de mentinere la un inalt standard de calitate al serviciilor. In contextual pandemic actual am folosit de la inceput kiturile de testare rapida de la Nadal / Nal Von Minden.

Nadal / Nal Von Minden este un producator recunoscut in domeniul testelor rapide de uz medical cu un istoric remarcabil. Rezultatele testarilor de anticorpi Ig M si IgG sunt utilizate in vederea efectuarii unui screening eficient la nivelul populatiei ce a venit in contact cu virusul SARS-CoV-2 si a celor care beneficiaza de imunitate.

Test COVID de nouă generație. Obține rezultatul în doar 15 minute și cu o acuratețe de 99,9%

In concordanta cu firma producatoare Nadal / Nal Von Minden prin reprezentantul Aryana Profarm este un partener de incredere si care intelege sa raspunda in cel mai scurt timp posibil, astfel incat sa putem testa pacientii care au atat de multa nevoie de un mediu sigur si predictibil.

Usurinta in utilizare precum si buna coroborare intre rezultatele obtinute si concluziile examinarilor clinice ne-au confirmat in numeroase ocazii diagnostic altminteri mai dificil de stabilit intr-un timp deosebit de scurt si care nu a necesitat tracasarea inutila si de nedorit a pacientului.

In ultima perioda ne-au devenit disponibile inca doua tipuri de kituri rapide de diagnostic de la Nadal. Acestea sunt menite evidentierii antigenului SARS-CoV-2 in varianta simpla sau in cea combinata.

Test COVID de nouă generație. Obține rezultatul în doar 15 minute și cu o acuratețe de 99,9%

Kiturile Nadal / Nal Von Minden combinate si cu determinarea infectarii cu virus gripal astfel reusind in mod simplu sa explice pacientului simptomatologia de care sufera in aceasta sezon rece. Astfel pacientul reuseste sa capete deplina incredere in rezultatul testarii si pe cale de conesciinta acesta va da dovada de o complianta crescuta la tratament.

Utilizarea combinata a kiturilor de testare rapida de la Nadal / Nal Von Minden pentru antigen respective anticorpi SARS-CoV-2 ajuta medicul curant in stabilirea cu celeritate si procente crescute de acuratete a unui diagnostic si astfel la a ajuta sanatatea pacientilor clinicii LOXAN Magnus Medical si prin extrapolare a sanatatii poulatiei generale, aspecte deosebit de importante in momentele pe care le traim.

Aceste relizari au fost posibile prin colaborarea deschisa si onesta intre toti cei implicati si aici vreau sa incepem prin a lauda in primul rand atitudinea civica si de responsabilitate in cee ace priveste sanatatea publica a pacientilor nostrii precum si parteneriatul pe care il avem intre Nadal / Nal Von Minden reprezentat in Romania Aryana Profarm si clinica LOXAN Magnus Medical.

Dr. Florian Alexandru OBRETIN

Medic Primar Geriatrie-Gerontologie

LOXAN Magnus Medical

(P) Peste 50% dintre candidații care au aplicat în 2020 pe eJobs, fără feedback de la angajatori. Ce efect are lipsa răs... Mesaje de "La mulți ani". Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x