Antena Căutare

În luna iunie, Clinicile Dr. Leahu oferă consultaţii gratuite de stomatologie pentru copii

Vino cu copilul tau, între 1 și 30 iunie, in oricare dintre clinicile stomatologice Dr. Leahu, pentru o consultatie gratuita la medicul dentist. Oricine cu varsta de pana in 14 ani se bucura de luna preventiei dentare in cabinetele stomatologice Dr. Leahu si de sfaturi pentru pastrarea igienei dentare.

Vino cu copilul tau, între 1 și 30 iunie, in oricare dintre clinicile stomatologice Dr. Leahu, pentru o consultatie gratuita la medicul dentist. Oricine cu varsta de pana in 14 ani se bucura de luna preventiei dentare in cabinetele stomatologice Dr. Leahu si de sfaturi pentru pastrarea igienei dentare.

Caria de biberon, gingivita, abcesul sau inghesuirile dentare sunt principalele probleme dentare la copii, pe care vrem sa le facem de domeniul trecutului in clinicile dr. Leahu.

Consultul la medicul dentist pentru copii este foarte important in cazul celor mici, mai ales ca de asta depinde o dentitie sanatoasa la maturitate. Astfel, medicul nostru dentist pentru copii, dr. Diana Deaconu, are mare grija sa comunice cu cel mic pe intelesul lui, sa ii castige increderea, pentru succesul consultatiei si al tratamentelor stomatologice necesare.

In plus, pentru ca vizita celui mic să fie cat mai relaxanta in clinicile noastre, il întampinam cu spatii de joaca special amenajate, unde vor regasi cele mai cool jucarii ale momentului – de la Lego, la creioane si carti de colorat si table de scris.

În clinicile dentare Dr. Leahu facem ca tratamentul sa para o joaca pentru cei mici. Pentru interventiile ce necesita sedare, am pregatit cea mai moderna tehnologie, de “inhalosedare”, care il va ajuta pe micut sa nu simta nimic.

Iata de ce trebuie să mergi cu cel mic la fiecare 6 luni la un dentist pentru copii:

In primul rând, dinții de lapte au un rol foarte important în vorbire, masticatie si eruperea corecta a dintilor definitivi. Multi dintre parinti considera ca acele carii dentare aparute pe dintii de lapte nu constituie o problema, pentru ca ei se vor schimba. Este gresit! Si dintii de lapte au nervi si canale dentare, iar in cazul unei carii avansate, se poate merge pana la tratamente complicate de rezolvare a problemei sau chiar la extractia dentara.

Pentru ca in cabinetele stomatologice ale clinicii Dr. Leahu punem mare pret pe preventia dentara, in luna iunie desfasuram un program de pastrare a sanatatii orale, pentru ca este important ca cei mici sa constientizeze din timp acest lucru.

Igiena dentara este foarte importanta. Aceasta incepe chiar inainte ca primul dinte sa erupa, prin curatarea gingiilor si a obrajilor cu un pansament steril imbibat in ceai de musetel. Apoi, incepand cu varsta de 18 luni, orice parinte poate incepe periajul dentar cu o periuta moale si un bob de pasta de dinti sau mai putin. In plus, periajele trebuie realizate de cel putin doua ori pe zi, pentru ca dintii copiilor sa creasca frumosi si sanatosi.

Abonament special pentru stomatologie copii

Punem mare accent pe preventia dentara la copii, asa ca am creat un pachet special pentru nevoile lor, la un pret accesibil.

Pachetul de stomatologie copii acopera tratamente stomatologice pentru cele mai comune afectiuni ale dintilor de lapte: caria, gingivita, abcesul sau înghesuirile dentare si include:

1 consultatie dentist copii

• 1 consultatie specialist ortodont

• 1 radiografie dentara panoramica

• 2 igienizari (detartraj dentar + periaj+ air-flow)

• 2 sigilari dinte temporar

• 2 extractii dinte mobil

• Recall – iti amintim cand trebuie să vii la consult.

Te asteptam cu copilul tau in clincile stomatologice Dr. Leahu, in programul de preventie dentara din toata luna iunie!

Content marketing

Coincidență stranie sau mână criminală? Ancheta în cazul morţii lui Dan Condrea ar putea fi răsturnată din cauza unei sc... VICTORIE pentru familia Bodnariu: Cei cinci copii luaţi de serviciile sociale din Norvegia se vor alătura familiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x