Antena Căutare

"În mai putin de o lună ajungem ca Italia. Nouă apa și săpunul ne lipsesc!" Medicul Adrian Streinu Cercel, reacție dură în fața românilor

Medicul Adrian Streinu Cercel critică dur atitudinea românilor în fața pandemiei de coronavirus și spune că dacă oamenii continuă să trateze cu superficialitate recomandările autorităților, România va ajunge în mai puțin de o lună precum Italia, cu zeci de mii de cazuri de îmbolnăviri și mii de decese.

În același timp, Streinu Cercel a refuzat să vorbească despre cele patru decese înregistrate în România.

Citește și: Coșmarul covornavirusului s-a mutat în Spania. O asistentă, strigăt de disperare: "După zece ore, ies așa: cu fața asta și cu lacrimi"

Într-o intervenție la Antena 3, medicul susține că este mai important să transmitem românilor să respecte recomandările, să se spele cu apă și cu săpun și să nu mai iasă din casă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bilanț coronavirus în România: 576 de cazuri confirmate, 4 morți

În România, dintre cele 576 de cazuri confirmate, noul coronavirus a luat patru vieţi. Toţi suferau însă de alte boli, precum cancer în stadiul terminal, diabet şi hipertensiune arterială.

Potrivit informaţiilor venite de la autorităţi până în acest moment, vârsta medie a celor infectaţi este de 41 de ani. Dar, chiar dacă această categorie de vârsta are un risc mai mic de a dezvolta complicaţii majore, nu uitaţi că virusul poate fi transmis foarte uşor persoanelor vulnerabile.

Milioane de români cu risc mare de contaminare cu coronavirus! Categoriile cele mai expuse infectării cu COVID-19... România, inclusă pe lista ”zonelor galbene”. Ce se întâmplă acum, după ce numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a aj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x