Antena Căutare

In pietele din Capitala, vanzatorii de ochelari nu se feresc sa recomande dioptrii

Nu vedeti bine, aveti nevoie de ochelari? Faceti un drum la piata. Printre haine, telefoane, fructe si legume gasiti si ochelari de vedere. Vanzatorii se mandresc cu lentile cu orice dioptrie si nu se feresc sa recomande perechea potrivita, in urma unui test de optica la minut. E drept, multi nu au nici liceul facut

Oftalmologul cu taraba stie despre dioptrii dar stie si cate ceva si despre marketing si ofera o justificare pentru cei 15 lei, atat cat costa o pereche. “Ai vazut chinezii ca au facut Rolls Royce la pret de masina de strada? Pai…”, spune un comerciant.

Nici vorba de ingrijorari medicale. Specialistii avertizeaza, insa, asupra efectelor ochelarilor de cativa lei. “Riscurile sunt disconfort ocular, dureri de cap, ameteli, ochi rosii”, spune medicul oftamolog Monica Pop.

In plus, medicii sunt convinsi ca numarul de dioptrii inscrise pe lentila nu corespunde, intotdeauna, cu realitatea. Asa ca, cel mai bine, faceti o vizita la un oftalmolog adevarat.

Extraterestrii vor Casa Poporului! O imagine pare desprinsa din filmul Ziua Independentei... Glume de rasul cailor: "Lasagna nechezatoare" si "bucati adevarate de inorog"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x