Live acum
Prime Time 20:00iUmor

În plină caniculă, doi bătrâni din judeţul Neamţ au rămas izolaţi de restul lumii de inundaţiile care au făcut ravagii în zonă

De mai bine de două săptămâni, doi bătrâni bolnavi sunt rupţi de restul lumii, din cauză că inundaţiile le-au luat podeţul din faţa casei. Cei doi sunt imobilizaţi la pat, iar supravieţuirea lor depinde de cei din jur.

De mai bine de două săptămâni, doi bătrâni bolnavi sunt rupţi de restul lumii, din cauză că inundaţiile le-au luat podeţul din faţa casei. Cei doi sunt imobilizaţi la pat, iar supravieţuirea lor depinde de cei din jur.

Aceştia fac eforturi uriaşe ca să le asigure hrană şi apă de băut. Problema este că, în caz de nevoie, medicii au şanse infime să poată interveni.

Singurul mod să ajungă la cei doi bătrâni este fie să sară peste partea de jos a gardului, cu pericolul de a se accidenta, fie să improvizeze o scară pentru a putea ajunge mai uşor în curtea bătrânilor. Nora femei imobilizate la pat şi-a luat special ultimele zile de concediu din acest an să rezolve problema podeţului.

Pe lângă problemele grave de sănătate, bătrânii trebuie să demonstreze acum şi că au foarte multă răbdare.

Patru subofiţeri şi o autospecială SMURD au venit astăzi să-i consulte pe bătrâni.

Reprezentanţii Primăriei au deschis o anchetă socială pentru a găsi o rezolvare.

Recomandari