Antena Căutare

În plină epidemie de coronavirus, voluntarii îi ajută pe bătrâni

OameniI din mai multe oraşe ale ţării, s-au oferit să dea o mână de ajutor bătrânilor. Aşa că voluntarii sunt la dispoziţia acestora şi îi ajută cu diverse cumpărături, atunci când au nevoie, pentru a nu se mai expune coronavirusului.

Voluntarii din Timişoara au fost la cumpărături. Medicamentele, dar şi produsele alimentare de care au atât de mare nevoie bătrânii au fost livrate chiar la uşile acestora.

,,Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă cumpărături de produse alimentare şi medicamente pentru persoanele care au posibilitate redusă de deplasare sau chiar sunt în carantină.,, declară un voluntar.

Un vaccin anti-coronavirus din plante de tutun? (P)

Acţiuni caritabile sunt şi în Reşiţa, acolo unde mai mulţi tineri s-au mobilizat să îi ajute pe cei în vârstă, ca ei să nu fie expuşi riscului de infectare cu noul coronavirus.

..Este o acţiune tipică de voluntariat pentru că tinerii noştri îşi propun să ajungă la acele persoane în vârstă care de teamă, sau bolnave fiind, sau singure, nu ies din casă pentru a-şi face cumpărăturile, spun voluntarii.

Iar în Prahova sportivii au dat încălţămintea cu crampoane pe biciclete. Tot pentru mişcare, dar şi cu o cauză nobilă. Devin voluntari, pentru toţi aceia care sunt autoizolaţi la domiciliu, de teama răspândirii virusului.

Cei care cunosc bătrâni cu asemenea nevoi îi pot informa că există persoane ce îi pot ajuta. Voluntarii au luat măsurile necesare de siguranţă şi igienă, astfel încât orice pericol de contactare al virusului să fie eliminat.

Un vaccin anti-coronavirus din plante de tutun?... Cum se poate crește profitabilitatea culturii de soia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x