Decizie radicală într-un oraș din România. Gata cu nunțile! După Florii, nu se mai oficiază căsătorii

De săptămâna viitoare la Ploieşti, nu se mai oficiază căsătorii. Cei care aveau în plan să îşi unească destinele nu mai pot depune declaraţiile prin care îşi anunţau intenţia de a deveni soţ şi soţie.

Casatorie

Decizia aparține Serviciului Public Local Comunitar de Evidenta a Persoanelor din Ploiesti. Serviciul a tinut cont de ordinele mai marilor din MAI. Pana acum la astfel de evenimente fericite aveau voie, potrivit normelor starii de urgenta, sa participe numai 8 persoane.

De lunea viitoare, insa, astfel de manifestari sunt interzise in oras. Nici depunerea declaratiilor de casatorie, necesare inainte cu 14 zile de marele eveniment, nu mai sunt acceptate. Masura in cauza face parte din setul de reguli aplicate pe toata perioada starii de urgenta. Iar renuntarea la depunerea actelor este clar o actiune de prevenire a raspandirii Covid-19.

Tocmai de aceea este lesne de inteles ca restrictiile aplicate la Ploiesti pentru viitori miri vor fi in vigoare pana la iesirea din perioada de gra incercare peste care trece si tara noastra

Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, din cauza pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis, anunț de ultim moment!

Vă reamintim că în România starea de urgență s-a prelungit!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că ca fi necesară prelungirea stării de urgenţă cu încă o lună, iar decretul va fi emis lşa începutul săptămânii viitoare.

El a spus că, în comparaţie cu alte ţări, creşterea numărului de persoane afectate de coronavirus nu a fost aşa de mare ca în ţări precum Italia şi Spania, lucru care vine din faptul că România a luat din timp măsuri foarte ferme, dar ”nu este momentul să ne relaxăm”, pentru că nu suntem la vârful epidemiei.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri