Antena Căutare

"Neatza"! In Romania, numarul consumatorilor de heroina si marijuana a crescut ingrijorator!

Dr. Bogdan Gheorghe de la Serviciul pentru Reducerea Cererii de Droguri din cadrul Agentiei Nationale Antidrog (ANA) a venit la "Neatza" sa vorbeasca despre consumul de droguri din Romania

In perioada 2005-2012, in urma unui studiu realizat de ANA, s-a constatat ca tinerii au inceput sa consume din ce in ce mai multe droguri. Printre ele, cele preferate sunt marijuana si heroina. De aceea, s-a elaborat un program de prevenire a consumului in care este adresat indemnul de a petrece mai mult timp liber in compania prietenilor. Proiectul se va axa pe informarea in scoli, familii si comunitati.

"Speriati ca se pot imbolnavi de SIDA si ingrijorati de efectele pe care le au asupra corpului, multi s-au oprit", explica Dr. Bogdan Gheorghe.

Situatia de acum este cu atat mai ingrijoratoare cu cat 10% dintre copiii de 16 ani consuma un tip de drog, fie etnobotanice, fie marijuana sau heroina.

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!

Vremea cu Flavia Mihasan: "E rost de bucurie! Vom avea un weekend foarte cald"... Majestatea Sa, Regele Mihai implineste astazi 92 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x