Antena Căutare

În Săptămâna Mare, echipa Observator transmite în exclusivitate drumul patimilor lui Iisus

În Săptămâna Mare, echipa Observator transmite în exclusivitate drumul patimilor lui Iisus

alessandra stoicescu
În Săptămâna Mare, echipa Observator transmite în exclusivitate drumul patimilor lui Iisus | antena 1

În Săptămâna Mare, echipa Observator 19 transmite în exclusivitate din Ierusalim drumul patimilor care au schimbat lumea, în fiecare seară, la Antena 1. Mădălina Iacob și Gabriel Crișan vor urmări călătoria lui Iisus, de la intrarea în Ierusalim și până la răstignirea de pe dealul Golgota și învierea din Mormântul Sfânt.

Într-un an greu, care aruncă incertitudine asupra desfășurării sărbătorilor Pascale în România, echipa Observator 19 este singura din țară care a reușit să ajungă la Ierusalim și va transmite în exclusivitate drumul patimilor lui Iisus. Astfel, Mădălina Iacob și Gabriel Crișan vor reconstitui călătoria lui Iisus și vor puncta de la faţa locului fiecare oprire, de la intrarea în Ierusalim, până la răstignirea de pe dealul Golgota şi învierea din Mormântul Sfânt. Momentele vor fi marcate în timpul zilei prin live-uri pe observatornews.ro și pagina de Facebook a Observator, iar seara, materialul integral poate fi urmărit în cadrul Observator 19, la Antena 1.

Totodată, evenimentele istorice prezentate, care stau la baza sărbătorilor de astăzi, vor fi apoi privite dintr-o nouă perspectivă la Observator 19 cu Alessandra Stoicescu, cu ajutorul preotului Vasile Ioana, în fiecare seară, de luni până sâmbătă, de la ora 19.00. Părintele va încerca să își imagineze alături de Alessandra Stoicescu modul în care ar fi perceput generațiile de astăzi evenimentele care au avut loc în urmă cu 2.000 de ani. Cum ar fi fost dacă am fi trăit Săptămâna Patimilor în vremuri moderne? Ce amploare ar fi luat evenimentul transmis atunci pe cale orală, în timp, dacă ar fi avut loc astăzi, cu toate mijloacele de comunicare în masă la îndemână, inclusiv televiziune, Facebook, Instagram? Dar, mai ales, cu ce lecţii am rămas din Patimile lui Iisus?

(P) Top jocuri de cazinou cu cel mai ridicat procentaj la câștig... Noi măsuri de relaxare în Capitală! Ce se întâmplă cu sălile de fitness...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x