Antena Căutare

În sezonul virozelor, spitalul din Câmpina a rămas fără pediatri de gardă. Situaţia pare fără rezolvare

Criză de medici la Spitalul din Câmpina. Din cauza numărului mic de doctori, gărzile la secţia de pediatrie nu mai pot fi acoperite. Şi se întâmplă exact în perioada în care virozele se înmulţesc, mai ales în rândul copiilor. În acest moment, situaţia pare fără rezolvare. Cazurile grave ar putea fi trimise la 35 de km distanţă, la Spitalul din Ploieşti.

Criză de medici la Spitalul din Câmpina. Din cauza numărului mic de doctori, gărzile la secţia de pediatrie nu mai pot fi acoperite. Şi se întâmplă exact în perioada în care virozele se înmulţesc, mai ales în rândul copiilor.

În acest moment, situaţia pare fără rezolvare. Cazurile grave ar putea fi trimise la 35 de km distanţă, la Spitalul din Ploieşti.

Secţia de pediatrie a fost extrem de solicitată, mult peste puterea celor trei medici care mai lucrează aici.

Asta în condiţiile în care vremea s-a răcit brusc, iar numărul virozelor creşte de la o zi la alta. Ca să acopere toate solicitările, ar mai fi nevoie de încă 4 doctori.

Conducerea spitalului se vede nevoită să apeleze la o soluţie de criză. Aşa se face că, de la jumătatea lunii octombrie, copiii bolnavi care vor ajunge la Urgenţă vor fi consultaţi de medicii de gardă de aici. Iar cazurile mai grave vor fi trimise la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Deocamdată, doctorii de la Secţia de Pediatrie îşi pun speranţa în tinerii rezidenţi.

Exclusiv! Imagini cu „camera ororilor” din casa lui Dincă. Acolo ar fi fost chinuite fetele... Accident cu ambulanța în județul Sibiu. Patru oameni au fost răniţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x