Antena Căutare

În vârstă de 52 de ani, Marcela Bucă, cea care și-a îngropat fiul în urma tragediei de la „Colectiv”, a născut o fetiță. Minune după un iad al durerii!

În vârstă de 52 de ani, Marcela Bucă, cea care și-a îngropat fiul în urma tragediei de la „Colectiv”, a născut, cu câteva zile înainte de Paşti, o fetiţă perfect sănătoasă. După un adevărat iad al durerii, soții Bucă au reînvățat să o ia de la început.

În vârstă de 52 de ani, Marcela Bucă, cea care și-a îngropat fiul în urma tragediei de la „Colectiv”, a născut, cu câteva zile înainte de Paşti, o fetiţă perfect sănătoasă. După un adevărat iad al durerii, soții Bucă au reînvățat să o ia de la început.

De data asta, în formulă de „trei”, după ce băiatul lor în vârstă de 29 de ani s-a stins în incendiul care a cutremurat România, iar pe lume a venit micuța lor. Dorina și Marcel Bucă au redevenit părinți la o vârsta la care cei de vârsta lor își strâng în brațe nepoții.

“În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”, au povestit cei doi părinți pentru Obiectiv Vocea Brăilei, un ziar local.

Așa a apărut pe lume Gabriela, o minune de fetiță care le-a redat speranța de a continua și de recăpăta un sens. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, ne-a mai spus Dorin Bucă.

Acum un an și jumătate, Andrei, fiul lor, tânăr arhitect din Brăila, s-a stins în flăcările care au cuprins în doar câteva secunde clubul bucureştean. Inițial, se află pe lista dispăruţilor, fiind căutat de familie şi de zeci de prieteni prin spitale, în speranţa că a reuşit să se salveze din infernul care s-a dezlănţuit în "Colectiv". Din păcate, a fost identificat la Medicină Legală. Andrei-Petre Bucă avea doar 29 de ani, iar odată cu moartea lui, părinții lui au fost distruși.

Micuța Gabriela nu a ocupat niciun loc rămas liber, ci a venit în lume să fie iubită de doi oameni care au demonstrat că sunt capabili să ofere necondiționat afecțiune.

"Dar prin codri ea pătrunde / Lângă teiul vechi şi sfânt / Ce cu flori pân-în pământ/ Un izvor vrăjit ascunde"... După ploi și ninsori, un alt fenomen periculos amenință România! Ce spun specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x