Căutare Live

Încă două cadre medicale de la Spitalul Judeţean Buzău, confirmate cu coronavirus

Încă două cadre medicale din Secţia ORL a Spitalului Judeţean Buzău au fost confirmate cu coronavirus, după testarea întregii secţii şi a pacienţilor internaţi. În judeţul Buzău, numărul cadrelor medicale contaminate ajunge la 17, 15 din Spitalul Judeţean Buzău şi 2 din Policlinica Nicolae Titulescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, joi, două cadre medicale din Secţia ORL au fost confirmate cu coronavirus. De asemenea, au fost testaţi toţi pacienţii din această secţie dar şi întreg personalul medical, restul rezultatelor fiind negative.

Testarea în masă a tututor persoanelor din Secţia ORL a Spitalului Judeţean Buzău s-a realizat după ce, la începutul săptămânii, un medic a fost confirmat cu coronavirus.

În total, în judeţul Buzău sunt 17 cadre medicale infectate: 2 în Policlinica Nicolae Titulescu şi 15 în Spitalul Judeţean, în secţiile de Medicină Internă şi ORL.

Alte îmbolnăviri în afara sistemului medical au mai fost înregistrate la Buzău la Inspectoratul Şcolar şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Cu cele două cadre medicale infectate raportate joi, Buzăul ajunge la 150 de cazuri de coronavirus, fără a avea niciun deces în rândul acestor bolnavi.

Cel mai mic pacient din acest judeţ a fost confirmat la 2 zile de la naştere. Bebeluşul este al unei femei din Râmnicelu, infectată şi ea.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Mureş: 109 cadre medicale s-au infectat cu coronavirus de la debutul pandemiei, 95 fiind deja declarate vindecate/ Un br...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri