Antena Căutare

Încă o tragedie pe șosele. Patru morți într-un accident rutier, în Iași, după o manevră greșită. Imagini dramatice

Încă un accident rutier omoară patru oameni, în județul Iași, după ce un șofer a făcut o manevră greșită și a vrut să întoarcă într-un loc nepermis. Impactul a fost atât de puternic încât patru persoane au murit pe loc, iar pompierii s-au chinuit minute bune să scoată cadavrele dintre fiarele autoturismului. 

Încă un accident rutier omoară patru oameni, în județul Iași, după ce un șofer a făcut o manevră greșită și a vrut să întoarcă într-un loc nepermis. Impactul a fost atât de puternic încât patru persoane au murit pe loc, iar pompierii s-au chinuit minute bune să scoată cadavrele dintre fiarele autoturismului.

Accidentul a avut loc pe E583, în județul Iași, pe raza localității Bălțați, unde o mașină care ar fi încercat să întoarcă în loc nepermis a fost lovită de o altă mașină care circulă regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic încât patru persoane au murit pe loc. Alte 4 victime au fost rănite, două au refuzat transportul la spital, în timp ce alte două persoane au fost transportate in stare gravă la spitalul Sf Spiridon din Iași.

Încă o tragedie pe șosele. Patru morți într-un accident rutier, în Iași, după o manevră greșită. Imagini dramatice

Potrivit bzi.ro, pentru că in Opel cele patru victime erau încarcerate la față locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU, SMURD, dar și SAJ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul este în continuare blocat în zona pe ambele sensuri, de aproximativ o ora! Coloana de mașini e de câțiva kilometri.

Accidentul din Ialomiţa. E doliu la Munteni Buzău. Arcada de la intrarea în sat, plină cu flori în memoria femeilor moar... Familie distrusă într-o fracțiune de secundă. Cine sunt cei patru morți în accidentul din Iași. În mașină se afla un urs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x