Gripa continuă să facă ravagii! Alte patru persoane, între care un bărbat de 36 de ani, au murit din cauza virusului gripal!

 

Alte patru persoane care fuseseră diagnosticate cu virus gripal și-au pierdut viețile, astfel că numărul oamenilor decedați din cauza gripei a ajuns la 113, conform ultimei informări transmise, marţi, de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Conform sursei citate, printre persoanele care și-au pierdut viețile se numără trei bărbaţi, unul în vârstă de 36 de ani, din judeţul Constanta, confirmat cu virus gripal tip A, care avea condiţii medicale preexistente şi antecedente vaccinale antigripale necunoscute, unul în vârstă de 63 de ani, din judeţul Arad, fără condiţii medicale preexistente cunoscute şi nevaccinat anti-gripal şi altul în vârstă de 64 de ani, din judeţul Timiş, cu condiţii medicale preexistente şi nevaccinat anti-gripal.

De asemenea, a fost confirmat decesul unei femei în vârstă de 84 de ani, din judeţul Arad, confirmată cu virus gripal tip A, care avea condiţii medicale preexistente şi era nevaccinată anti-gripalfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI