Antena Căutare

Inca sase angajati de la Protectia Copilului Ilfov, anchetati in dosarul copiilor torturati

Alti sase angajati de la Protectia Copilului Ilfov sunt anchetati in dosarul copiilor torurati de asistentii maternali, anunta Antena3.


Asistentii sunt acuzati ca au transformat doi minori intr-o sursa de castig.

In data de sase octombrie, o fetita de cinci ani si fratele ei de, in varsta de zece ani, au ajuns la spital cu rani ingrozitoare dupa ce au fost chinuiti de asistenta maternala care ii avea in grija.

Femeia a fost retinuta pentru tentativa de omor deosebit de grav, iar sotul ei pentru complicitate, la doi ani dupa drama copiilor.Instanta Tribunalului Bucuresti a decis, joi, arestarea preventiva a fostei asistente maternale Fanica Gradinaru, a sotului ei, Mitica Gradinaru si a doua asistente sociale de la Directia de Protectia Copilului Ilfov, scrie Mediafax.

In cazul femeii, instanta a motivat decizia prin faptul ca aceasta "a exercitat diferite acte de violenta si cruzimi asupra partii vatamate P.C.A., (a bagat-o cu capul in vasul de toaleta, tragand apa, a lovit-o cu capul de diferite obiecte, a scufundat-o in cada, tinandu-i capul sub apa, a lovit-o pe tot corpul cu o bata de lemn, a expus-o noaptea la temperaturi scazute, tinand-o dezbracata afara, a oparit-o, a taiat-o la buzele superioare si inferioare si la bratul stang, leziuni pe care le-a tratat intr-un mod superficial, provocand infectarea acestora), cu intentia indirecta de a-i suprima viata".

Iasi: Un medic a pierdut dreptul de a profesa dupa ce a chiuretat o tanara care nu era insarcinata... Recensamant 2011: Esti ochelarist? Trebuie sa declari! La fel, daca ai WC-ul in curte sau daca primesti bani de la rude...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x