Antena Căutare

Încă trei persoane au fost arestate şi una reţinută în cazul de omor din Piaţa Constituţiei

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că încă trei persoane au fost arestate şi una reţinută în cazul de omor din Piaţa Constituţiei.

”În continuarea cercetarilor desfasurate in dosarul penal privind omorul comis la data de 29 septembrie a.c. în Piaţa Constituţiei, ieri au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost conduse la sediul Poliţiei Capitalei trei persoane”, atransmis, joi, Poiţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că faţă de acestea Parchetul de pe langa Tribunalul Bucureşti a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Astăzi, cei trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar un alt bărbat implicat în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Anterior, Poliţia Capitalei a anunţat reţinerea a opt suspecţi în acelaşi dosar.
În 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.

În urma conflictului un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Un alt bărbat implicat în confliect a fost rănit, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind dus la audieri.

În perimetrul cercetat de poliţişti a fost găsit un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol şi obiecte contondente.

Poliţiştii au anunţat că persoanele implicate, pe fondul unui conflict mai vechi, s-ar fi întâlnit în acest spaţiu, iar la un moment dat discuţiile au degenerat. În cauză au fost audiate mai multe persoane.

În urma acestui incident, Poliţia Capitalei a anunţat suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, urmând să existe echipe mixte de patrulare, în funcţie de situaţia operativă din teren.

Sursa : news.ro

Două persoane au fost surprinse sub un mal de pământ, în Braşov... Reacţia unui copil când vede prima zăpadă pe anul acesta: “Am zis că e vată de zahăr”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x