Antena Căutare

Alertă! Tot mai multe infectări cu Covid-19 printre angajații de la metrou. Metrorex: Contactele directe, în izolare la domiciliu

Un bărbat de 64 de ani, angajat al Metrorex, a fost confirmat cu coronavirus, însă el nu se mai prezentase la serviciu de săptămâna trecută. Colegii cu care el a intrat în contact se află în izolare la domiciliu.

Metrorex anunţă că, marţi, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus un angajat al societăţii care nu se afla la locul de muncă, fiind vorba de un bărbat de 64 de ani.

Angajatul respectiv nu are contact cu călătorii, prin specificul funcţiei precizăm că angajatul nu are contact cu călătorii, iar din 8 mai nu s-a mai prezentat la locul de muncă.

"În seara zilei de 11.05.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu SARS-COV2. Din informaţiile pe care le avem în acest moment, angajatul nu prezintă simptome de boala Covid. Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. Locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea a fost dezinfectat", arată Metrorex.

Citește și:

Care sunt măștile neconforme, care se vând cu cel puțin 4 lei în România. Protecția Consumatorului a făcut lista! Ai grijă ce cumperi!

Compania menţionează că a anunţat autorităţile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

Sursa : news.ro

„Masca nu ajunge! OBLIGATORIU de știut!!!” Medicul Monica Pop, avertisment dur: „Pericol de contaminare! Un lucru puțin ... Situație dramatică într-un județ din România. Peste 250 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x