Antena Căutare

Stare de alertă într-un spital din Ploiești, după ce încă un caz de infecție cu stafilococ auriu a fost depistat

Şapte asistente medicale şi infirmiere de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti au fost depistate pozitiv la analizele pentru stafilococul auriu, controlul fiind făcut din ordin de ministru.

Şapte asistente medicale şi infirmiere de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti au fost depistate pozitiv la analizele pentru stafilococul auriu, controlul fiind făcut din ordin de ministru.

Spitalul de Obstretică-Ginecologie Ploieşti se află în subordinea Consilul Judeţean Prahova, preşedintele instituţiei, Bogdan Toader, a declarând, corespondentului MEDIAFAX, că, în urma unui control venit prin ordin de ministru, s-au recoltat probe din cadrul unităţii sanitare şi de la personal pentru depistarea stafilococului auriu.

În urma analizelor, şapte asistente medicale şi infirmiere au fost descoperite cu stafilococ auriu.

“Aceste şapte asistente şi infirmiere descoperite cu stafilococul auriu vor sta acasă. Toată lumea îl are în corp, la unii este activ, la alţii nu. În spital nu au fost găsite probleme. A fost tot spitalul verificat, s-au luat probe de la pat, noptiere, dotări medicale, pereţi. Nu a fost descoperit nimic”, a declarat Toader

Toader a mai precizat că în Direcţia de Sănătate Publică Prahova dispune măsurile care trebuie luate.

Purtătorul de cuvânt al DSP Prahova, Dan Decebal, nu a putut fi contactat.

Sursa: Mediafax

Măsuri de securitate fără precedent în România, după sângerosul atac terorist de la Strasbourg. Ce se întâmplă în Capita... Atenție la ce cadouri de Crăciun le dăruiți celor dragi! Traficul cu bijuterii contrafăcute crește în această perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x