Antena Căutare

Haos pe căile ferate din România! Încă un tren a deraiat în drum spre Cluj! E al treilea în ultima săptămână

Încă un tren CFR a deraiat astăzi, în drum spre Cluj, al treilea în doar o săptămână! Locomotiva unui marfar a sărit de pe şine, iar ruta a fost închisă şi circulaţia deviată.

Încă un tren CFR a deraiat astăzi, în drum spre Cluj, al treilea în doar o săptămână! Locomotiva unui marfar a sărit de pe şine, iar ruta a fost închisă şi circulaţia deviată. La nici trei ore distanţă, câteva sute de călători care veneau de la Timişoara la Bucureşti au rămas blocaţi trei ore în câmp, în vagoane, din cauză că locomotiva a rămas fără curent.

Trenul 1696, de la Timişoara, Caransebeş, soseşte în staţie. Cu trei ore întârziere, trenul plin cu sute de pasageri a ajuns în Gara de Nord puţin înainte de prânz. Epuizaţi şi revoltaţi, oamenii au îndurat frigul în vagoane.

Locomotiva nu a mai fost alimentată electric. Trenul s a oprit. A fost nevoie de intervenția tehnicinilor CFR, iar oamenii au așteptat trei ore în frig.

În cele din urmă, locomotiva a fost schimbată. Iar pasagerii şi-au continuat drumul spre Capitală. Au ajuns în Bucureşti după un drum de aproape 11 ore, timp în care nu au primit nici explicaţii, nici ajutor.

Şi circulaţia pe calea ferată spre Cluj a fost blocată, după ce locomotiva unui marfar a sărit de pe şine. Este al treilea tren care deraiază în patru zile. Şefii CFR au decis să devieze toate cursele de pe ruta respectivă.

"A fost vorba despre deraierea unei osii a locomotivei. La faţa locului s-a intervenit cu utilaje proprii CFR, iar locomotiva deraiată a fost ridicată. Pentru patru trenuri de călători, au fost anulate traseele iniţiale şi se circulă pe rute ocolitoare.", au explicat reprezentanții CFR.

Căile Ferate Române traversează cea mai gravă criză de până acum. Lipsa investiţiilor a făcut ca doar în ultima săptămână, pe şinele din întreaga ţară, să aibă loc peste 10 incidente, cu întârzieri totale de peste cinci mii de minute. Duminică, o femeie a fost rănită şi zeci de vieţi au fost puse în pericol, într-un tren care a deraiat în Hunedoara.

Viscolul a făcut ravagii! Sute de turiști, blocați în nămeți, în Munții Bucegi! Avertisment sumbru făcut de meteorologi:... Unul dintre cei mai mari medici ai României, adevărul despre consumul de cafea! De ce ar trebui să o bei în fiecare zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x