Antena Căutare

Incasari record la Moastele Sfintilor Dumitru si Nectarie

A fost record de credinciosi pe dealul Patriarhiei din Bucuresti. In cinci zile de pelerinaj, la raclele cu moastele sfintilor Dumitru si Nectarie au trecut peste 130.000 de oameni. Si fiecare dintre ei a plecat acasa cu cel putin o icoana sau o cruce sfintita. Asta inseamna ca nici comerciantilor nu le-a mers rau. Cei mai multi s-au aratat multumiti ca au reusit sa-si scoata banii pe care i-au dat Patriarhiei ca sa inchirieze locul de vanzare.

Cel mai bine s-au vandut icoanele cu Sfantul Nectarie, cel ale carui moaste au fost aduse din Grecia la Bucuresti.

Icoanele s-au vandut cu pana la 160 de lei. Iar un recipient cu apa sfintita cu 5 lei. Exact pe asta se bazeaza si comerciantii. Perioada aceasta a fost cea mai profitabila din ultimii ani. Dupa 5 zile de pelerinaj comerciantii au tras linie: peste 70 de milioane de lei, incasari din vanzarea de obiecte crestinesti.

Insa nu oricine are acces la aceste stand-uri. Inainte de toate trebuie platita o taxa la Patriarhie: 700 de lei pentru o masa cu cort si 400 de lei pentru una simpla.

Toti banii stransi de la comercianti si pelerini merg spre fondurile Arhiepiscopiei Bucurestiului. Cum se impart sumele exact nu se stie. Deocamdata, Biserica nu vorbeste despre incasari si cum le va imparti pentru actiunile sale.

Doi barbati au furat un seif plin cu bani in mai putin de 3 minute!... Lacul din "Paradisul Verde" al lui Cristian Tantareanu ar fi o adevarata bomba ecologica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x