Antena Căutare

Incendiu în Apuseni! 30 de hectare de pădure au ars, pompierii încă încearcă să stingă focul

În urma unui incendiu izbucnit în Munții Apuseni, în zona comunei Ciureleasa, la limita dintre județele Alba și Hunedoara, au ars 30 de hectare de pădure.

„Până în prezent, în incendiul de la Ciuruleasa au ars aproximativ 7 hectare litieră (județul Alba) și 15 hectare litieră și 8 hectare vegetație (județul Hunedoara)”, au transmis pompierii din Alba.

Incendiul a izbucnit miercuri, 23 octombrie, iar până a doua zi nu a fost stins. Cei de la ISU Alba au intervenit cu trei autospeciale de apă și o autospecială de transport persoane. Aceștia sunt ajutați de către pompierii voluntari din Ciuruleasa și Abrud.

Din cauza faptului că zona în care a izbucnit incendiul este greu de pătruns, a fost adusă și o aeronavă Spartan a Forțelor Aeriene Române pentru a ajuta la stingerea incendiului.

Raed Arafat, despre intervenția de la Colectiv! „Nu ştiu ce greşeli am comis în prima noapte. La o catastrofă, lucrurile... Parchetul General anunţă că nu a avut la dosarul înregistrarea video privind intervenţia de la Colectiv şi nici nu a şti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x