Antena Căutare

Incendii puternice de pădure în Caraș-Severin! Aproximativ 80 de pompieri și un elicopter Bambi Bucket încearcă stingerea focului

Zeci de pompieri intervin pentru a stinge două incendii care au izbucnit la fondul forestier, pășuni alpine și litieră din zona Rusca Teregova și Cornereva din județul Caraș-Severin.

Aproximativ 80 de pompieri, dar și personalul silvic intervin pentru stingerea incendiilor izbucnite la pășuni alpine și litieră în zona Rusca Teregova și Cornereva.

În zona Dobroia, inclusiv muntele Arjana acționează, la sol, 40 de persoane printre care pompieri militari, personal silvic și rangeri. Alte aproximativ 40 de persoane, pompieri militari și personal silvic, se află în zona Rusca Teregova pentru stingerea unui alt incendiu.

„Pentru eficientizarea misiunilor de stingere, echipajele locale de intervenție au fost suplimentate cu forțe și mijloace de la inspectoratele pentru situații de urgență din județele limitrofe. Astfel, în sprijinul forțelor cărășene intervin câte 17 pompieri militari din cadrul inspectoratelor județene Mehedinți și Gorj. Totodată, un elicopter din dotarea IGAv dotat cu echipament de stingere Bambi Bucket va asigura misiunea de stingere, din aer, ulterior efectuării recunoașterilor”, potrivit IGSU.

Misiunea este extrem de dificilă din cauza terenului accidentat, dar și a zonelor care îngreunează accesul autospecialelor. Un elicopter Bambi Bucket ajută la stingerea incendiilor.

Șocant! Un bărbat aflat în stare de ebrietate a murit. Bărbatul a adormit pe carosabil și a fost călcat de către o mașin... Actrița Ema Vețean va salva cinci vieți! Aceasta s-a stins din viață în urma unui accident de mașină și devine cel de-al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x