Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Incendiu cumplit la Pitești: Peste 500 de persoane au trăit momente de groază | FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o fabrică din Piteşti, iar 520 de muncitori care erau la serviciu s-au autoevacuat. O persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon. Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o fabrică din Piteşti, iar 520 de muncitori care erau la serviciu s-au autoevacuat. O persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Incendiu cumplit la Pitești! Peste 500 de persoane au trăit momente de panică | FOTO

sursa foto: arges-stiri.ro

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o fabrică din Piteşti, iar 520 de muncitori care erau la serviciu s-au autoevacuat. O persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Potrivit ISU Argeş, un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o fabrică din Piteşti.

”A ars camera comandă electronică (aprox. 20 mp)”, a transmsi ISU Argeş, care a precizat că focul a fost stins, dar intervenţia la faţa locului continuă.

În urma incendiului, 520 de persoane s-au autoevacuat, iar o persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după cea suferit intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Deocamdată, nu se ştie de la ce a pornit focul, informează cei de la news.ro.